Vi benytter cookies. Ved fortsat brug accepterer du at Nolas Consulting benytter cookies!

Nolas Consulting


Løsninger der får dig på rette vejRing på 61676513


Referencer

Nolas Consulting har undergået store forandringer siden 2002.

Vi startede op med fuld fokus på webudvikling, men har i dag skiftet kurs og fokusere nu på online markedsføring hvor vi rådgiver vores kunder i at få mest mulig ud af deres website.

Vores primære forcer er inden for SEO rådgivning, reputation management og webanalyse og derudover påtager vi os fra tid til anden fortsat opgaver inden for webudvikling.

Donationer

Ca 5% af vores indtjening giver vi videre til nogen der trænger til det, så hyrer du os, vil det betyde, at vi kan give flere penge til gode formål!

Du kan læse mere om vores sociale arrangement

Udenrigsministeriet og PET

For Udenrigsministeriet udviklede vi Intranetsystemet URSA, som fungerede i knap 10 år på tværs af Udenrigsministeriets forskellige afdelinger.

URSA koblede diverse IT-systemer, HR-system, drift-system og sikkerhedssystem sammen og URSA fungerede samtidig som bindeled mellem PET og Udenrigsministeriet ved personundersøgelser.

Online markedsføring

Vi er meget stolte over det arbejde vi udfører, men for god ordens skyld nævner vi ikke her vores kunder. Alt hvad vi laver står vi inde for, men specielt ift. reputation management ønsker vi ikke opmærksom på vores kunder.

Der er også plads til dig

Vi er altid glade for nye kunder og vi vil være glade for at kunne tilføje dig til denne liste.

Vi har stor fokus på at behandle vores kunder godt og det er nok også derfor at vi har haft de fleste af vores kunder har vi I mange år.

Produkter

SEO rådgivning
Reputation Management
Webanalyse
Webudvikling


Vidste du at

Vi donerer ca. 5% af vores indtjening til gode formål, så hyrer du os, vil det betyde, at vi kan give flere penge til gode formål!
Jeg er din kontaktperson

Søren Bram Blidorf


Email: soren@nolas.dk
Telefon: +45 61676513

Følg Søren på linkedin, og blog


Har du en opgave til os?


61676513

Referencer


Moms & Bank


Betingelser


Persondata


Donationer