Vi benytter cookies. Ved fortsat brug accepterer du at Nolas Consulting benytter cookies!

Vi er eksperter i SEO

og med vores SEO rådgivning er du sikker på resultater.Ring på 61676513


SEO rådgivning

Vi er eksperter i SEO og vores SEO rådgivning giver dig den viden der skal til for at forbedre din placering i Google.

SEO eller søgemaskineoptimering handler om at forbedre dine muligheder for at generere trafik til din hjemmeside fra Google og andre søgemaskiner.

Hvad er SEO

SEO står for Search Engine Optimazation og betyder søgemaskineoptimering.

SEO handler om at lave en ordentlig og brugervenlig hjemmeside der er optimeret til at kommunikere dine budskaber.

SEO har fokus på at identificere dine potentielle kunder, finde ud af hvad de søger på når de søger og sørge for at de finder din side.

Det handler ikke om at skabe hits, men om tiltrække flere relevante besøgende til din hjemmeside og derved skabe større salg eller mere eksponering.

SEO rådgivning er rådgivning i at markedsføre din hjemmeside. Det handler om at kende sit marked og at have en hjemeside der er et besøg værd.

Nøglen til succes er analyse.

Mange tror fejlagtigt at linkbuilding er den vigtigst del af SEO. Faktisk er linkbuilding slet ikke en del af SEO – om end links til din hjemmeside er MEGET vigtigt for din mulighed for en god placering i Google.

SEO hører egentlig til indenfor webudvikling, i modsætning til linkbuilding der kan sammenlignes med husstandsopdelte reklamer.

En SEO projektplan bør altid indeholde:

 • Søgeordsanalyse
 • Konkurrentanalyse
 • Tekniskanalyse
 • Linkanalyse
 • Der er IKKE tricks ifm. SEO, det handler om at kende teknikken bag en hjemmeside og vide hvordan internettet og søgemaskiner fungerer.

  Vi anbefaler kun SEO der overholder Googles guidelines også kaldet white hat SEO. White Hat SEO handler blandt andet om kun at gøre ting på nettet som du vil ligge navn til.

  Implementering

  Vi rådgiver dig i hvad der skal til for at blive fundet i Google. Om du ønsker os til at stå for implementeringen er op til dig.

  Nogle ting kræver teknisk viden for at kunne implementere det, men der er meget du kan gøre hvis du blot ved hvordan du opdaterer indholdet på din hjemmeside.

  Webanalyse

  Webanalyse bør altid være en del af et SEO projekt. Vores foretrukne analyseværktøj er Google Analytics, men det vigtigst er at webanalyse bruges som et SEO værktøj.

  Du kan læse om hvorfor webanalyse er nøglen til SEO succes.

  Det er vigtigt at gøre sig klart at SEO er en løbende process. Det tager tid og det er et krav at det løbende holdes vedlige. Tilgengæld er det utroligt effektivt.

  Produkter

  SEO rådgivning
  Reputation Management
  Webanalyse
  Webudvikling


  Vidste du at

  Vi donerer ca. 5% af vores indtjening til gode formål, så hyrer du os, vil det betyde, at vi kan give flere penge til gode formål!
  Jeg er din kontaktperson

  Søren Bram Blidorf


  Email: soren@nolas.dk
  Telefon: +45 61676513

  Følg Søren på linkedin, og blog


  Har du en opgave til os?


  61676513

  Referencer


  Moms & Bank


  Betingelser


  Persondata


  Donationer